Kauppias: Saivaara Mökit Oy
Y-tunnus 2917869-7

Harjuntie 21, 99490 Kilpisjärvi
info@saivaaracottages.fi

Yleistä toimitusehdoistamme

Nämä toimitusehdot astuvat voimaan, kun asiakas varaa majoituksen tai muita palveluita Saivaara Mökit Oy:ltä. Asiakas sitoutuu varausta tehdessään voimassa oleviin ehtoihin ja noudattamaan ohjeistuksia talon tavoista oleskelunsa aikana. Ehdot koskevat kaikkia varauksia riippumatta siitä, mitä varauskanavaa asiakas käyttää (Saivaara Mökkien Johku-verkkokauppa, Booking.com, sähköposti, puhelinkeskustelu, henkilökohtainen tapaaminen).

Varausta sitovat ehdot ovat ne, jotka ovat voimassa varauksen tekohetkellä.

Tässä määritellyt maksu- ja peruutusehdot koskevat ensisijaisesti majoitusvarauksia, joiden kesto on 1 - 7 vuorokautta. Pidempien majoitusvarauksien maksu- ja peruutusehdot sovitaan tapauskohtaisesti.

Varauksen yhteydessä kerättyjä henkilötietoja käsittelemme EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Varauksen tekeminen

Majoitus ja majoituksen lisäpalvelut pyydämme varaamaan ensisijaisesti Saivaara Mökkien Johku-verkkokaupasta.

Varauksen voi tehdä täysi-ikäinen henkilö. Alle 18-vuotiaat nuoret ja lapset ovat tervetulleita majoittumaan Saivaara Mökeille vanhemman tai huoltajan seurassa.

Myös lemmikit ovat tervetulleita Saivaara Mökeille. Lemmikistä perimme hinnastomme mukaisen lisämaksun, joten pyydämme tekemään lemmikkivarauksen samaan aikaan, kun teette majoitusvarauksen.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Majoitushinnat eivät sisällä liinavaatteita, jotka voi tilata lisämaksusta kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaisesti.

Tarjoushintaista majoitusta on saatavilla ajoittain eikä Saivaara Mökit Oy ole sitoutunut ilmoittamaan tarjouksista ennakkoon.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Varauksen maksaminen

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on suorittanut 100% varauksen kokonaishinnasta. Maksu suoritetaan välittömästi varauksen tekemisen yhteydessä verkkopankissa tai maksukortilla Visma Pay-maksupalvelun välityksellä.

Maksaminen laskulla on vain Suomessa rekisteröityjen yritysten ja yhteisöjen käytössä ja edellyttää erillistä sopimusta Saivaara Mökkien ja asiakkaan välillä.

Myöhästynyt maksusuoritus johtaa tilauksen automaattiseen peruutukseen.

Varaus on sitova maksun suorittamisen jälkeen ja tämän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta Saivaara Mökit Oy perii peruutusehdoissa määritellyt peruutuskulut.

Peruutusehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksesta kirjallisesti Saivaara Mökeille. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto siitä on saapunut meille.

Asiakas voi peruuttaa varauksensa viimeistään 22 vrk ennen vuokra-ajan alkamista ilman peruutuskuluja. Jos asiakas peruuttaa varauksensa 21 - 0 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, on Saivaara Mökeillä oikeus veloittaa 100% peruutuskulut eli koko tilauksen arvo.

Varatun oleskelun muutoksiin, esimerkiksi ajankohdan tai oleskelun pituuden muuttuessa, sovelletaan ylläolevia peruutusehtoja.

Jos asiakas varaa majoituksen tarjoushinnalla, ennakkomaksua ei palauteta asiakkaan mahdollisesti peruuttaessa varauksen.

Kehotamme asiakkaitamme varmistamaan, että matkavakuutuksenne kattaa majoituksen ja lisäpalveluiden kulut esimerkiksi sairastumisen johdosta tapahtuvan peruutuksen tai oleskelun keskeytymisen varalta.

Saivaara Mökit Oy:llä on oikeus peruuttaa asiakkaan varaus, jos kyseessä on ylivoimainen este tai Force majeure-tapaus. Tällöin Saivaara Mökit Oy:n vastuu rajoittuu majoituksen ja lisäpalveluiden ennakkomaksun palautukseen asiakkaalle.

Majoittuminen Saivaara Mökeillä

Majoitusvuorokausi alkaa kello 16 ja päättyy klo 12.

Tupakointi ei ole sallittu Saivaara Mökkien majoitusyksiköissä. Jos majoitusyksikössä tupakoidaan kiellosta huolimatta, joudumme valitettavasti perimään ylimääräisen maksun siivoukseen ja desinfiointiin käytetyn ajan mukaisesti tuntitaksalla 50 € / tunti.

Lähtöpäivän perussiivous sisältyy majoitushintaan. Asiakkaan vastuulla ovat kuitenkin seuraavat siistimistoimenpiteet:

  • Kaikkien roskien poistaminen majoitustiloista ja niiden vienti jäteastiaan

  • Omien ruokatarvikkeiden ja juomien vienti mukanaan

  • Tyhjien pullojen ja tölkkien kerääminen muovipussiin, jonka voi jättää mökin terassille tai itse viedä mennessään kierrätykseen

  • Likaisten astioiden laittaminen astianpesukoneeseen ja koneen käynnistäminen

  • Huonekalujen ja muiden esineiden palauttaminen niille kuuluville paikoilleen

  • Vuokraliinavaatteiden kerääminen siistiin pinoon vuoteen päälle

  • Lemmikkien aiheuttamien jälkien poistaminen majoitusyksiköstä ja jätöksien poistaminen pihapiiristä

Jos haluat viettää huolettoman lähtöpäivän Saivaara Mökeillä, tilaa meiltä perusteellinen loppusiivous, jolloin huolehdimme puolestasi ylläolevista toimenpiteistä. Huomioithan, että ihmisten ja eläinten jätösten ja eritteiden poistaminen majoitusyksiköstä ja pihapiiristä ei kuulu palveluumme vaan se on aina vuokraavan asiakkaan vastuulla. 

Edellytämme, että mökki tai huoneisto on jätetty aina ns. normaalin asumisen jäljiltä olevaan kuntoon asiakkaan poistuessa. Jos majoitusyksikkö jätetään epätyydyttävään kuntoon, joudumme valitettavasti perimään ylimääräisen maksun 50 € / tunti siivoukseen käytetyn ajan mukaisesti.

Saivaara Mökit Oy ei ole vastuussa asiakkaan henkilökohtaisesta omaisuudesta majoitusyksiköissä.

Pyydämme ystävällisesti asiakkaitamme noudattamaan yörauhaa klo 23 ja klo 7 välillä muita mökkivieraita ja naapureita huomioiden.

Saivaara Mökeillä on oikeus pyytää asiakkaalta 500 € suuruinen katevaraus mahdollisten vahingonkorvausten varalta sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Vahingonkorvaukset ja huomautukset

Majoituksen varannut asiakas on velvollinen korvaamaan majoitusyksikössä aiheutuneet vahingot koko seurueensa puolesta. Vahingon sattuessa pyydämme ottamaan meihin välittömästi yhteyttä, jotta voimme ryhtyä tarvittaviin korjaustoimenpiteisiin.

Vahingonkorvauksen määrässä joudumme huomioimaan myös tulon menetyksen, jos majoitusyksikkö joudutaan poistamaan vuokrauskäytöstä korjauksien ajaksi.

Kaikki majoitusyksikön varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset pyydämme tuomaan välittömästi tietoomme, jotta meillä on mahdollisuus korjata tilanne oleskelunne aikana. Jälkikäteen tehtyjä valituksia emme valitettavasti pysty huomioimaan.

Erimielisyydet ja sovellettava laki 

Jos sopimuksen noudattamisessa syntyy riitatilanne Saivaara Mökit Oy:n ja varauksen tehneen asiakkaan välille, pyrimme ratkaisemaan asian kummankin osapuolen tyydytykseksi neuvottelemalla. Jos neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, asia voidaan ratkaista yksinomaan suomalaisessa tuomioistuimessa Suomen lakia soveltaen. Lapin käräjäoikeus Kittilässä on ensisijainen käsittelypaikka. 

Nämä ehdot ovat voimassa 01.06.2022 alkaen.