Siirry sisältöön

Saivaara Mökit Kilpisjärven parhaissa maisemissa

Saivaara Mökit Kilpisjärven parhaissa maisemissa
Saivaara-mökit on mainio tukikohta Kilpisjärven lomalle.

Saivaara Mökit on mainio tukikohta Kilpisjärven lomalle

Meillä majoitut täysvarustetuissa mökeissä tai vaikkapa tunnelmallisessa saunatuvassa! Sijaitsemme Kilpisjärvellä Salmivaaran alueella lyhyen matkan päässä kyläkeskuksesta ja sen palveluista.

Kilpisjärven ainutlaatuinen luonto alkaa Saivaara Mökeiltä

Kilpisjärven ainutlaatuinen luonto tarjoaa unohtumattomia elämyksiä kulkijalle. Mökkien läheisyydestä löytyvät vaellus- ja moottorikelkkareitit sekä hiihtoladut. Täällä nautit Kilpisjärven upeista maisemista kaikkina vuodenaikoina, halusit sitten vaeltaa, hiihtää tai kelkkailla suurtunturien kupeessa.

Kahdeksan vuodenajan Kilpisjärvi

Kesällä tuntureiden kukkaloistosta löydät lajeja, joita esiintyy ainoastaan tällä arktisella alueella. Täältä löytyvät myös Lapin parhaat kalavedet ja jokivarsien ottipaikat.

Syksyn ruska ja revontulet luovat oman taikansa tunturiin. Kun Kilpisjärvi valmistautuu talveen ja vetää jääpeittoa ylleen, täällä voit harrastaa ulkoilua, valokuvausta tai vaikka lumimyrskybongausta.

Talvinen Kilpisjärvi tarjoaa hyviä myrskyjä, komeita kuutamoöitä ja upeita revontulia sekä tietysti lumivarmuuden hiihtäjille ja kelkkailijoille.

Kilpisjärven loma - paras loma

Parasta lomalla on myös rauhoittuminen arjen kiireistä. Haluat ehkä pitää kännykkäpaastoa ja ladata arjen kuluttamia akkuja. Kaikkeen tähän löydät meiltä erinomaiset puitteet, joten ota kaikki irti lomastasi ja vietä se Saivaara Mökeillä Kilpisjärvellä!

Lämpimästi tervetuloa Saivaara Mökeille!
Päivi ja Ilkka Leinonen, isäntäpariskunta perheineen

I