Siirry sisältöön

Saivaara Mökkien Wanhan Ajan Saunamökki

Saivaara Mökkien Wanhan Ajan Saunamökissä on taattu tunnelma

Majoitu Kilpisjärven lomallasi pienessä tunnelmallisessa  saunamökissä Ala-Kilpisjärven rannalla, kilometrin päässä Saivaara Mökkien vastaanotosta ja kahden kilometrin etäisyydellä kylän palveluista. 

Kotoilua ja reippailua Saivaara Mökkien Wanhan Ajan Saunamökissä

Saunamökissä on tupakeittiö ja aito puulämmitteinen sauna. Tupakeittiöstä löytyy hyvin varusteltu keittiönurkkaus, levitettävä vuodesohva 2 henkilölle ja takka. 

Tunturi- ja järviluonnon pieniä ja suuria ihmeitä pääsee ihailemaan tuvasta ja terassilta. Reippailemaan lähdetään ulko-ovelta luontopoluille, hiihtoladuille ja moottorikelkkaurille.

Jos lomailet isommalla porukalla, varaa myös viereinen Saivaara Mökkien Rantamökki, jossa on majoitustilaa 6 henkilölle.

Wanhan Ajan Saunamökin hinnat ja varaukset

Hinnasto 1.11.2022 - 21.12.2023

Saunamökin hinta on 120 € / vrk ympäri vuoden.

Hinta sisältää yhden vuorokauden majoituksen 1 - 2 henkilölle sekä lähtöpäivän perussiivouksen. Majoitusvuorokausi alkaa klo 16 ja päättyy klo 12.

Liinavaatteet ja aamiainen eivät sisälly hintaan.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Varaukset 

Majoitusvarauksen voi tehdä Saivaara Mökkien verkkokaupasta 1 - 7 vuorokaudeksi. Joulun ja uuden vuoden aikaan 22.12. - 8.1., pääsiäisenä 1.4. - 10.4., pilkkiviikonloppuna 4.5. - 7.5. ja ruskan aikana 1.9. - 25.9. oleskelun vähimmäiskesto on 3 vuorokautta.

Majoitusvarauksen yhteydessä voi varata lisäpalveluina liinavaatteet ja huolettoman lähtöpäivän siivouksen.

Verkkokauppamme avautuu vuoden 2022 loppuun mennessä. Siihen asti ole hyvä tee varauskyselysi sähköpostilla tai soita meille!

Tervetuloa
Saivaara Mökkien Wanhan Ajan Saunamökille
Kilpisjärven tunturimaisemiin!