Siirry sisältöön

Kilpisjärven Villa Korppi

Kilpisjärven Villa Korppi

Viehättävässä Villa Korpissa lomaillaan Kilpisjärven ainutlaatuisissa järvi- ja tunturimaisemissa

Kilpisjärven Villa Korppi on valmistunut keväällä 2022. Villa Korppi sijaitsee Salmivaaran sylissä sykähdyttävien tunturi- ja järvimaisemien äärellä Ala-Kilpisjärven rannalla, vain parin kilometrin päässä kyläkeskustasta.

Tasokasta majoitusta Villa Korpissa

Viehättävä Villa Korppi tarjoaa erinomaiset puitteet lomailuun ympäri vuoden. Villa Korpissa on tupakeittiö, jossa on avara oleskelutila ja hyvin varusteltu keittiö. Huvilassa on yksi 2 henkilön makuuhuone ja yksi 3 henkilön makuuhuone. Oleskelutilan vuodesohvan voi levittää parivuoteeksi. Näin Villa Korppi tarjoaa majoitustilat 7 henkilölle.

Asumisen mukavuutta lisää erillinen pesukoneella ja kuivauskaapilla varustettu kodinhoitohuone. Huvilan sauna tarjoaa lempeät löylyt.

Koko huvilan levyiseltä terassilta aukeaa huikaiseva järvi- ja tunturimaisema. Maisemia voi ihailla myös saunan lauteilta ja oleskelutilan trendikkäästä ilmajoogakangaskeinusta.

Lomalle tai etätöihin isommalla porukalla

Villa Korpin pihapiiristä löytyy pieni tunnelmallinen Naali-mökki ja välittömästä läheisyydestä Saivaara Mökkien Rantamökki ja Wanhan Ajan Saunamökki. Varaamalla nämä neljä majoitusyksikköä omaan käyttöösi voit majoittaa yhteensä 17 henkilöä Kilpisjärven parhaissa maisemissa.

Villa Korpin hinnat

Hinnasto 2023

  • 4.6.-31.8.2023: 160 €

  • 1.9.-25.9.2023: 195 €

  • 26.9.-21.12.2023: 140 €

Hinta sisältää yhden vuorokauden majoituksen 1 - 2 henkilölle sekä lähtöpäivän perussiivouksen. Lisähenkilöistä (max 5) veloitetaan 10 € / henkilö. Majoitusvuorokausi alkaa klo 16 ja päättyy klo 12.

Liinavaatteet ja aamiainen eivät sisälly hintaan.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Majoitusvarauksen yhteydessä voi varata lisäpalveluina liinavaatteet ja huolettoman lähtöpäivän siivouksen.

Tervetuloa Villa Korppiin
Kilpisjärven tunturimaisemiin!